Kapcsolat:
Koltai András
Tel.: 06 30 9216 179
info@gyalogolj.hu
Adsz: 67048063-1-41

Bemutatkozás
Kezdetek
Aktualitások
Edzések
Könnyített edzések
Tanfolyam és outdoor
Kirándulások
NW hatása
Miért?
Zsírégetés ABC-je
Pulzusmérés
Felszerelés
Galéria
Hírlevelet kérek
Partnereim

Kapcsolat:
Koltai András
Tel.: 06 30 9216 179
info@gyalogolj.hu
Adsz: 67048063-1-41© Minden jog fenntartva!
Sportos gyaloglás
www.gyalogolj.hu
Nordic Walking - A sportos gyaloglás - Aktualitások
Üdvözöllek honlapomon!

A tapasztalatok szerint a legjobb, amit bárki megtehet az egészsége érdekében az ha gyalogol! Gyere csatlakozz Te is, dinamikus, sportos csapatunkhoz!

Aktuális programok:


Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra

Hetente 7 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzések menüpontra

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz! Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!