https://gyalogolj.hu

Nordic walking magánedzések

Komplex, nem csak nordic walking edzésterv személyre szabottan

Akár teljesítménytúrára készülsz, akár fogyni szeretnél, vagy a kondíciódat fejleszteni, a személyi edzéseken egyénre szabott, komplex edzéstervvel támogatlak. Felépített stratégia szerint, a kitűzött céloknak megfelelően haladunk, és az edzésprogram mellett a táplálkozással, a folyadékpótlással és a mentális felkészüléssel kapcsolatos szaktanácsokkal is állok rendelkezésedre. Az elmúlt 15 évben ultrafutókkal, teljesítmény-túrázókkal,  hegymászókkal is dolgoztam együtt, komplex edzéstervvel segítve felkészülésüket. Az emelkedőkkel, a megfelelő terep kiválasztásával, a helyesen kivitelezett technikával, a tempóval és egyéb edzői „trükkökkel” emelhető az edzés hatása, intenzitása.

Ha komolyabb túlsúllyal, egészségügyi problémával küzdesz, akkor rehabilitációs céllal is érdemes a személyi edzést választani. A magán edzésen egyedül csak rád figyelek, és minden tudásommal abban támogatlak, hogy mielőbb a gyógyulás útjára lépj! De ne feledd, az első lépést mindenképp neked kell megtenned! 

EDZÉSEK RÖVID LEÍRÁSA:

Időtartam: 1,5 illetve 2,5 óra.

A bemelegítést követően kondíció növelő és kitűnő zsírégető hatású gyaloglás a különböző technikák alkalmazásával és gyakorlásával, gyönyörű helyszíneken (János-hegy, Hárs-hegy, Budakeszi Vadaspark stb.). Az edzést levezető, nyújtó gyakorlatokkal és légzéstechnikával zárjuk.

Ajándékkártya:

Ha oktatást vagy bérletet ajándékoznál, névre szóló ajándékkártyát vásárolhatsz. Az árak megegyeznek a fenti árakkal. Vásárlási szándékodat e-mailben jelezd!

Email: info@gyalogolj.hu

Részletekért kattints ide!

12.000 Ft/fő/1,5 óra

16.000 Ft/2-3fő/1,5 óra

Jelentkezés a magánedzésre

Vélemények

Mit mondanak rólam?

Köszönöm szépen a jelenkezésed.

Sikeresen regisztráltál.

1-2 napon belül küldöm a részleteket.

 

Sajnálom de a mai 2021.12.12-i edzés sajnos elmarad!
A többi időpontban várlak szeretettel!