Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Szeretném figyelmedbe ajánlani kedvezményes bérlet lehetőségeket:
5+1 alkalmas bérlet 7800 Ft-ért, amely 30 napig érvényes,
8+2 alkalmas bérlet 12000 Ft-ért, amely 40 napig érvényes!

Egyszeri részvételi díj: 1500 Ft/fő/alkalom

Szülinapi ajándék edzés: minden vendégemnek szeretnék kedveskedni 1 ajándék edzéssel a születésnapja hetében!

Edzések rövid leírása:

Időtartam: 1,5 illetve 2,5 óra.

A bemelegítést követően kondíció növelő és kitűnő zsírégető hatású gyaloglás a különböző technikák alkalmazásával és gyakorlásával, gyönyörű helyszíneken (János-hegy, Hárs-hegy, Budakeszi Vadaspark stb.). Az edzést levezető, nyújtó gyakorlatokkal és légzéstechnikával zárjuk.

 

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!

© Sportos gyaloglás www.gyalogolj.hu Minden jog fenntartva! Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett Helix3 keretrendszer felhasználásával