Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Koltai András Nordic Walking edző

Koltai András
Telefon:
+36 309216179
E-mail: info@gyalogolj.hu
Adószám: 67048063-1-41

Amiért érdemes résztvenni a tanfolyamon:

  • csak a megfelelően elsajátított helyes nordic walking technika alkalmazásával élvezheted a nordic walking pozitív hatásait
  • 3 különböző nordic walking technika részletes oktatása és begyakorlása
  • többféle összetételű és méretű bot kipróbálási lehetősége
  • névre szóló 15% kedvezményre jogosító HERVIS SPORTKÁRTYA tulajdonosa leszel, mellyel nemcsak a nordic walkinghoz szükséges sportruházatot vásárolhatod meg olcsóbban, hanem bármi mást, ami a sportos életvitelhez szükséges
  • táplálkozás és életmód tanácsok (inzulinproblémák, magas vérnyomás, elhízás – fogyókúra)

Ajánlom neked, ha megismerkednél ezzel a sporttal, ha még nem próbáltad a nordic walking mozgásformát, vagy ha már próbáltad és szeretnéd a megfelelő technika egészségre gyakorolt pozitív hatását élvezni.
Ajánlom, ha segítséget keresel magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi- vagy gerincbántalmak esetleg az elhízás elleni harcban. A felsoroltak közül sajnos én is kettőt magaménak tudhattam de a rendszeres nordic walking megtette hatását és lényegesen kevesebb gyógyszert szedek és jelentős fogyást értem el.
Neked is szívesen segítek, de az első lépéseket Neked kell megtenned!

Vedd fel a naptáram eseményeit a te naptáradba!

Hogyan? Jelentkezz be a Google fiókodba, utána kattints/koppints itt ezen a naptáron a jobb alsó sarokban lévő "+ Google naptár" gombra!

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!