Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Nordic walking és én

Koltai András testépítő, fitness és nordic walking edző, túravezető

2004-ben ausztriai kirándulásunk alkalmával figyeltem fel először a Nordic Walkingra. Akkor azt gondoltam, hű, de jó, ez nagyon tetszik és milyen jó lenne megismerkedni ezzel a sporttal! Sajnos nálam is eltelt egy kis idő míg lustaságomat legyőzve az elméletből végre a tettek mezejére léptem.

2007 év elején elvégeztem a VDNOWAS (Németországi Nordic Walking Iskolák Szövetsége) alapszemináriumát, innentől kezdve rendszeresen járom az ország turista útjait. Szerettem volna minél többet megtanulni a Nordic Walkingról és még több technikai tudást elsajátítani. 2008 márciusában részt vettem a VDNOWAS edzői képzésén. Így immáron már edzőként és túravezetőként tevékenykedem.

Saját magamon tapasztaltam meg a NW kedvező hatásait: vérnyomáscsökkenés és folyamatos fogyás, eddig 28 kg zsírtól szabadultam meg. Célom minél több emberrel megismertetni ezt a szép és könnyed, könnyen elsajátítható és végezhető mozgásformát.

Szeretném, hogy a Nordic Walking Magyarországon is tömegsporttá váljon és ugyan olyan nagy népszerűségnek örvendjen, mint az északi- és nyugat-európai országokban már évtizedek óta.

Nekem segített, próbáld ki Te is!

Szabadulj meg a szmogtól és a stressztől, gyere ki a szabadba, nordic walkingozzunk együtt!

1 perc, ülj le, nézd végig, gondolkodj el és holnaptól változtass!!

Vedd fel a naptáram eseményeit a te naptáradba!

Hogyan? Jelentkezz be a Google fiókodba, utána kattints/koppints itt ezen a naptáron a jobb alsó sarokban lévő "+ Google naptár" gombra!

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!

© Sportos gyaloglás www.gyalogolj.hu Minden jog fenntartva! Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett Helix3 keretrendszer felhasználásával