Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Koltai András Nordic Walking edző

Koltai András
Telefon:
+36 309216179
E-mail: info@gyalogolj.hu
Adószám: 67048063-1-41

Itt a korábbi már lezajlott kirándulásainkról olvashatsz. Az aktuális kirándulásról az Aktualitások menüpontban értesülhetsz!

Ezzel a programmal nem a km-ek gyűjtése volt a célom, inkább szép környezetben egy kellemes nap eltöltése jó hangulatban, jó borokkal, jó kajával.

A táv mindössze 9 km, így igazán mindenkinek ajánlom!

Találkozó: Etyeken 10:00 kor, Kossuth Lajos, Magyar utca sarok. (Sarlós Boldogasszony templom)

Innen indulva a vadregényes etyeki halastóhoz sétálunk, ahonnan a tó partján folytatjuk utunkat és felruccanunk a sajnos kissé elhanyagolt Boti kápolnához. Gyönyörű szőlőültetvényeken végigsétálva jutunk el az Öreghegyre, melynek gerince – ahol végighaladunk – szerintem kis kirándulásunk legszebb része. A dombocska másik oldalán a kilátóból páratlan panoráma nyílik a környékre. Az Újhegyi pincesoron sétálva kopogunk be a híres etyeki sonkamesterhez (www.sonkamester.hu). Levegőn több évig szárított sonkái méltán híresek, igazi csúcsgasztronómiai élmény. A sonkához már itt is lesz lehetőségünk bort kóstolni, de délután 14-17 óra között a legtöbb pince nyitva áll és szeretettel vár minket.

Ezután kedvetek szerint választhattok a borospincék között.

A túra nagyon könnyű, mindenkinek ajánlom, várható befejezése 14-17 óra között borozgatástól függően :)

Túravezetés díja: 2000 Ft/fő, mely tartalmazza igény szerint a botbérlést is, de a kóstolókat természetesen nem.

Esőnap november 3-án.

A sonkázás fakultatív program a túra végén, melynek ára 4000 Ft /fő (sonkakatál zöldséggel, kenyérrel, 1 pohár borral). Kérlek, amennyiben sonkáznál, jelezd előre e-mail-ben, mert be kell foglalnom előre a helyeket.

Ami szükséges:

  • időjárásnak megfelelő öltözködés,
  • 1 kis innivaló...(persze hogy vízre gondoltam:)
  • müzli szelet, csoki,
  • fényképezőgép.

Nagyon rossz idő vagy bizonytalan időjárás esetén kérlek előző nap érdeklődj!

Ezen a szombaton edzés helyett kirándulás! Másnap, vasárnap várlak edzésen a szokásos helyen és időpontban!

Vedd fel a naptáram eseményeit a te naptáradba!

Hogyan? Jelentkezz be a Google fiókodba, utána kattints/koppints itt ezen a naptáron a jobb alsó sarokban lévő "+ Google naptár" gombra!

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!

© Sportos gyaloglás www.gyalogolj.hu Minden jog fenntartva! Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett Helix3 keretrendszer felhasználásával