Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Koltai András Nordic Walking edző

Koltai András
Telefon:
+36 309216179
E-mail: info@gyalogolj.hu
Adószám: 67048063-1-41

Kirándulás Esztergomba a Vaskapu turista házhoz!

Találkozó: 9:30-kor a Búbánat-völgyben lévő Kerek-tónál (legbelső tó). Esztergom felől jobbra keresd, de ki van táblázva. (Telekocsik szervezésében segítek, jelezd, ha vinnél valakit vagy betársulnál egy autóba.)

Túra leírása:

A két hónappal ezelőtti rossz időjárás miatt, gondoltam mégegyszer meghírdetem, hogy azok is eljöhessenek akiket ez akkor elijesztett. 

Nézd meg a csodálatos Duna-kanyart és az esztergomi Bazilikát felülről a Vaskapu turista házból, miközben a finom ebédedet majszolod az óriási teraszon :))Nagyon jó a konyhájuk.

Persze odáig el is kell jutnunk... A Kerek-tó partjáról indulva dűlőkön át vesszük célba a környék legszebb turisztikai látványosságát. A Fári-kút után a Mély-völgyet megkerülve jutunk fel a csúcsra, ahol elfogyasztjuk ebédünket, miközben gyönyörködünk a kilátásban. A hegyről elnevezett nemrég megszépült menedékház kilátójáról tiszta időben lenyűgöző panoráma tárul a kirándulók szeme elé: Esztergom, a város képét uraló bazilikával, a Duna a rajta átívelő Mária Valéria híddal, déli irányban a Kétágú-hegy és Strázsa-hegy. Miután kigyönyörködtük magunkat, egy másik ösvényen a Bari-hegyet érintve vesszük az irányt a kocsik felé.

A kirándulás kb. 14 km, minimális tapasztalattal könnyen teljesíthető.
Visszaérkezés a kocsikhoz 15 óra körül tempó és az ebéddel eltöltött idő függvényében.

Túravezetés díja: 2000 Ft/fő, mely tartalmazza igény szerint a botbérlést is.

Nagyon rossz idő vagy bizonytalan időjárás esetén kérlek előző nap érdeklődj!

Ami szükséges:

  • időjárásnak megfelelő öltözék,
  •  erdei talajhoz megfelelő túracipő
  • 1 liter folyadék,
  •  müzli szelet, csoki

Ezen a napon edzés helyett kirándulni megyünk.

Másnap, vasárnap várlak edzésen a szokásos helyen és időpontban!

Következő kirándulás, kb. 4 hét múlva a Pilisbe! Regisztrálj hírlevélre, hogy időben értesülj, és ne maradj le róla!

Forrás: www.vaskapuesztergom.hu galériája
Fotó forrás: www.vaskapuesztergom.hu

Vedd fel a naptáram eseményeit a te naptáradba!

Hogyan? Jelentkezz be a Google fiókodba, utána kattints/koppints itt ezen a naptáron a jobb alsó sarokban lévő "+ Google naptár" gombra!

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!

© Sportos gyaloglás www.gyalogolj.hu Minden jog fenntartva! Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett Helix3 keretrendszer felhasználásával