Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Koltai András Nordic Walking edző

Koltai András
Telefon:
+36 309216179
E-mail: info@gyalogolj.hu
Adószám: 67048063-1-41

Ungvári Tamás

Hosszúra nyúló életem során számos sportot kipróbáltam, még a sífutást is. Gyalogolni nem szerettem. Most másfél éve Koltai Andrással rákaptam a NORDIC WALKINGRA. Újra megszerettem az életet. Friss levegőn hegynek föl, hegynek le, árkon-bokron által. Andrásban azt szeretem, hogy nem kegyelmez. Kettő, három, vagy négy kilométer? S ez így van rendjén. Peter Altenberg, a századvég kolduló osztrák írója azt mondta, azért jó a kávéházba ücsörögni, mert az ember nincs otthon, de még sincs szabad levegőn. Erről csak annyit, hogy a NORDIC: szabad levegőn vagy, de mégse otthon. Hanem az otthonod s természet lesz, a megújult izomzatod, a inaid, s minden egyéb. Itt nincs életkor, csak teljesítmény.
Ungvári Tamás

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!

© Sportos gyaloglás www.gyalogolj.hu Minden jog fenntartva! Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett Helix3 keretrendszer felhasználásával