Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával elfogadod, a cookie-k használatát.

Koltai András Nordic Walking edző

Koltai András
Telefon:
+36 309216179
E-mail: info@gyalogolj.hu
Adószám: 67048063-1-41

Kedves András!
Alig három hónapja találtuk ki barátnőimmel, hogy egyhangú városi mindennapjainkat felvidítjuk nordic walkinggal. Célul tűztük ki, hogy állóképességünket, kondíciónkat javítjuk, de a megszokott és megunt mozgásformák után valami mást kerestünk. A Koltai-féle sportos gyaloglás alig pár alkalom után függőséget okozott. Felüdültünk, fogytunk és terhelhetőbbé váltunk. A csoportos edzésforma keretein belül profizmusod és humorod teszi lehetővé az egyénre szabott terhelést és a fejlődést is. A rendszeres részvétel során folyamatos szakmai tanácsokat kaptunk tőled táplálkozással, diétával és sporttal kapcsolatban.
Egyszóval tökéletes aktív pihenés, különleges emberek társaságában, kiváló edzői irányítással!
Sok vidám gyaloglót kívánunk!
Tamás Kati és Kozányi Bea

Vedd fel a naptáram eseményeit a te naptáradba!

Hogyan? Jelentkezz be a Google fiókodba, utána kattints/koppints itt ezen a naptáron a jobb alsó sarokban lévő "+ Google naptár" gombra!

Minden hónapban több alapfokú nordic walking tanfolyam időpont közül választhatsz, szeretettel várlak! A nordic walking tanfolyam helyszíne Buda, a Rózsadomb teteje illetve a Hárs-hegy. Bővebb információért, részletekért kattints a Tanfolyamok menüpontra.

Hetente 5 alkalommal tartunk two in one nordic walking edzéseket Budapesten, azaz két intenzitású edzés egy időben egy helyen, két edző vezetésével: egy lassabb tempójú zsírégető edzést és egy gyorsabb intenzitású kondinövelő edzést. A nordic walking edzések részletes leírásáért kattints az Edzések menüpontra.

A heti nordic walking edzések időpontjaiért és részleteiért kattints az Edzésekmenüpontra.

Minden hónapban egyszer egész napos nordic walking kirándulást vezetek Magyarország csodálatos és kevésbé ismert helyeire: Bakony, Pilis, Börzsöny, Budai-hegyek, Bükk, Mátra, Mecsek, stb. Az aktuális kirándulás részleteit a Kirándulások menüpont alatt találod.

Remélem a felkínált nordic walking programok valamelyike elnyeri tetszésed és minél előbb csatlakozol kis csapatunkhoz!

Találkozzunk a Budai-hegyekben immár nordic walking bottal a kezünkben!

© Sportos gyaloglás www.gyalogolj.hu Minden jog fenntartva! Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett Helix3 keretrendszer felhasználásával