https://gyalogolj.hu

Céges rendezvények

A nordic walking a sport, a közösség és az erdő terápiás hatásait ötvözve az egészségünk, testi-lelki jólétünk megőrzésének kulcsa lehet. Képzelje el, hogy a csapatával a napot az erdőben kezdi egy kiadós, közös mozgással! A céges jógaórák mellett érdemes az erdei sportos gyaloglás edzéseket is beemelni a repertoárba. A nordic walking kiválóan beépíthető akár komplex vállalati egészségfejlesztő programokba, akár önálló, rekreációs lehetőségként is megállja a helyét. 

Az elmúlt években több multinacionális vállalatnak (referenciák: ELMŰ, T-Systems, Vodafone, Roche, Telenor, stb.) is tartottam nordic walking programokat, 20-150 fő részvételével. A vállalati nordic walking oktatásokat, rendezvényeket minden esetben a megrendelő igényeihez igazítom. Lehetőség van céges oktatásra, könnyed, közös kirándulásra, vagy komolyabb vezetett túrára is Magyarország és Ausztria területén. A nordic walking program igény szerint gasztronómiai élménnyel, vagy más rekreációs programmal is összeköthető, melynek szervezésében állok rendelkezésére. Az oktatáshoz szükséges botokat minden résztvevő számára biztosítom.

Kedvcsináló: Egész napos, etyeki nordic walking túra sajt és sonka kóstolóval, sok-sok látnivalóval. A túra mindössze 8.5 km hosszú, így hozzávetőlegesen 3 óra alatt, könnyen teljesíthető, és a végén jutalomként ott vár minket a sok finomság a méltán híres Sonkamester házában.

Kedves Érdeklődő!

Gondoltál már arra, hogy együtt nordic walking-ozz a kollégáiddal, barátaiddal, családoddal? Hogy klassz lenne ezt a nagyszerű sportot csoportosan megtanulni, és közösen átélni a sportos gyaloglás örömeit? Az elmúlt években több vállalatnak, társaságnak is szerveztem nordic walking tanfolyamokat, privát túrákat (akár borászati, gasztronómiai élményekkel egybe kötve), valamint csapatépítőket. Legyen szó akár vállalati rendezvényről, egészségnapról, vagy szülinapi meglepetésről, az ország egész területén, de akár egy  külföldi ötlettel is állok rendelkezésre. Eszközöket, megfelelő méretű és kiváló minőségű nw botokat biztosítok. 

Árajánlatot és egyéb információkat az alábbi form kitöltésével kérhetsz.

Referenciák

Vélemények

Mit mondanak rólam?

Köszönöm szépen a jelenkezésed.

Sikeresen regisztráltál.

1-2 napon belül küldöm a részleteket.

 

Sajnálom de a mai 2021.12.12-i edzés sajnos elmarad!
A többi időpontban várlak szeretettel!