https://gyalogolj.hu

Kezdőknek

Tedd meg velem az első lépést!

Talán már évek óta vársz a megfelelő pillanatra, hogy elkezdj végre mozogni. Az első lépés mindig a legnehezebb… És az első néhány hét, mire az edzés rutinná válik, mire a mozgás öröme felülkerekedik a lustaságon és a kishitűségen! Emlékszel még, milyen jó érzés egy fárasztó edzés után a forró zuhany alatt állni? Milyen, amikor égnek az izmaid, és érzed, hogy élsz? Emlékszel még, milyen érzés jól lenni a bőrödben, és elégedetten belenézni a tükörbe? 

Kifogásokat mindig könnyű gyártani. Az elme keresi a könnyebb utat, és kifogásokban találja meg, amíg nem tapasztalja meg, hogy egy erőteljes gyaloglás után könnyebb, jobb állapotba tud kerülni, mint előtte volt. De hiába gondolod végig ezerszer, hiába látod be józan ésszel, tapasztalnod kell! Tudom, hogy tele vagy félelmekkel, bizonytalansággal, ezekkel azonban csak egy módon tudsz megküzdeni: ha bátran belevágsz a változásba!  Gyere el, próbáld ki magad, és légy őszinte az egészségügyi állapotoddal kapcsolatban! Én pedig megígérem, hogy egyénileg odafigyelek rád, és azon leszek, hogy jó élményben legyen részed! 

Első lépésként jelentkezz be, és gyere el egy alaptanfolyamra, az nem lesz megerőltető. Bírni fogod. Ha valamiért ettől is tartasz, hívj fel bizalommal, és akár magán oktatást is tartok neked. Problémáidat, félelmeidet megbeszéljük. Nem vagy egyedül. Az oktatás után egyénileg is tanácsot adok azzal kapcsolatban, mi a legjobb edzésforma a számodra, és hogyan tovább. 

Lépd át a határaidat!

A kényelmes élet nem az igazi élet. A tévé előtt ülve, a komfortzónádba ragadva biztosan nem történik veled semmi. A testedet minden nap új kihívások elé állítani, apránként kitolni a határaidat, rátalálni a mozgás ritmusára, az izmaidban lakozó erőre – ez éltet. Korán felkelni egy fázós téli napon, bátran nekivágni a zúzmarás erdőnek, át küzdeni magad a saját lustaságodon és egy nehéz terepen – mind-mind egy lépés önmagad felé. Felállni a kanapéról, mozgásban lenni, haladni – élet. Egy nehezebb emelkedő mindig tanít valami fontosra. A természet, a sport észrevétlenül formál és alakít, erőt ad a hétköznapok küzdelmeihez, muníciót az új célok megvalósításához. Ha a testedet edzed, te is vele változol. Egy jó edzés után sajgó izmokkal, átszellőztetett fejjel belépni a meleg lakásba, leülni egy forró tea mellé, miközben az er(d)ő még ott lüktet benned, így kezdeni a napot – ez élet a javából.
Vélemények

Mit mondanak rólam?

Köszönöm szépen a jelenkezésed.

Sikeresen regisztráltál.

1-2 napon belül küldöm a részleteket.

 

Sajnálom de a mai 2021.12.12-i edzés sajnos elmarad!
A többi időpontban várlak szeretettel!