https://gyalogolj.hu

Nordic walking alaptanfolyam

TEDD MAGAD PRÓBÁRA!

Ahhoz, hogy a nordic walking áldásos hatásait a saját bőrünkön érezhessük, először a technikát kell megfelelően elsajátítani! Bár elsőre nem tűnik bonyolultnak, valójában kevesen tudják pontosan kivitelezni a komplex mozdulatsorokat.

Az alaptanfolyamon 3 különböző nordic walking technikát tanulunk meg, amelyeket később nagy biztonsággal egyedül is lehet alkalmazni. Ezt követően akár csoportosan, akár egyedül is nyugodtan  járhatod az erdőt, tehát a tanfolyam árával tulajdonképpen kiváltod az élethosszig tartó belépődet a szabad sportolás világába, és megélheted e remek sport megannyi pozitív hatását. 

A nordic walking oktatás része a mozgással, táplálkozással, és a felszereléssel kapcsolatos szaktanácsadás is, valamint az egyéni kérdések megválaszolása. Igen, jól gondolod, ez azt jelenti, hogy az alaptechnikákon felül végigvesszük, hogy milyen céljaid vannak a nordic walkinggal, és profi segítséget kapsz tőlem ahhoz is, hogy minél hamarabb sikerre vidd a terved. Legyen szó fogyásról, izomépítésről, vagy általános erőnlétfejlesztésről, ezekhez mind-mind segítséget kaphatsz.

Én minden tudásommal arra törekszem, hogy az együtt töltött idő alatt minél több hasznos tudást, információt adhassak át neked.

A tanfolyamot 12.500 Ft-ért tudod elvégezni, ami egy elég megtérülő befektetés, ha végig vesszük, hogy mennyi mindent kapsz ezért cserébe.

Hozd magaddal az alaptanfolyamra legalább 2 barátod, rokonod vagy ismerősöd, mert így 20% kedvezményt kaptok mindannyian a képzés árából, sőt, még egy ingyenes próba edzést is biztosítok nektek, amit az oktatás elvégzését követő 21 napban használhattok fel, bármely csoportos órára. Természetesen az ajándék próba edzés akkor is jár, ha csak egyedül jössz 🙂

A tanfolyam díja a fent említett, rendkívül hasznos tudáson kívül még tartalmaz egy ajándék Dockyard törzsvásárlói kártyát is, amivel ezentúl 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a mozgáshoz, sportos új életmódodhoz a felszerelésed.

Szerintem nem igazán van min gondolkodni, ha érdekel a nordic walking, és szívesen belevágnál egy új kalandba, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz és gyere el egy tanfolyamra. 

Egyéb tudnivalók

Az alapozó nordic walking tanfolyam minimum 3 főtől indul és a minőség biztosítása érdekében max. 10 fő részvételével zajlik. Havonta csak két-három alkalommal kerül megrendezésre, így jelentkezz időben, hogy ne maradj le a Neked megfelelő időpontról!  A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Amennyiben nem találsz itt számodra megfelelő időpontot, úgy jelentkezhetsz egyéni oktatásra a form kitöltésével vagy írj emailt: info@gyalogolj.hu

A nordic walking alaptanfolyamot ajándékként is adhatod, egy névre szóló ajándékkártya kíséretében. Vásárlási szándékodat e-mailben jelezd!

Részletekért kattints ide!

12.500 Ft/fő

Jelentkezés a tanfolyamra

Nordic walking alaptanfolyam időpontok:

Nordic Walking oktatás, alaptanfolyam. Bp. 1021 Szépjuhászné gyermekvasút parkolójában. Augusztus 4-én vasárnap 11:15-14:00

Találkozó: 11:10-kor Bp. 1021 Szépjuhászné gyermekvasút parkolójában.

Nordic Walking oktatás, alaptanfolyam Budapesten a Törökvész út végénél augusztus 8-án 17:00-20:00

Találkozó: 16:50 Bp. 1025 Törökvész út 147 előtt.

Nordic Walking oktatás, alaptanfolyam. Bp. 1025 Törökvész út 147, a 11 busz végállomásánál.
Július 17-én szombaton 11:15-14:00

Találkozó: 11:10-kor  Bp. 1025 Törökvész út 147 előtt.

Részvételi díj: 12.500 Ft/fő, mely magában foglalja a botok bérlését és használatát is.

12.500 Ft/fő

Jelentkezés a tanfolyamra

Vélemények

Mit mondanak rólam?

Köszönöm szépen a jelenkezésed.

Sikeresen regisztráltál.

1-2 napon belül küldöm a részleteket.

 

Sajnálom de a mai 2021.12.12-i edzés sajnos elmarad!
A többi időpontban várlak szeretettel!