https://gyalogolj.hu

Nordic walking edzések

Csoportos edzések hetente öt alkalommal - rendszeres nordic walking edzések csodás környezetben, a Budai-hegyekben! És hetente kétszer a Biatorbágyon!

A csoportos edzéseken jó hangulatban, egy igazi közösség tagjaként élheted át a mozgás örömét! A Budai-hegyek és Biatorbágy gyönyörű, változatos túrázási környezetet biztosítanak minden évszakban. A másfél órás edzéseket alapos bemelegítéssel kezdjük, majd ezt követően zsírégető és kondicionáló hatású nordic walking technikákat alkalmazva gyaloglunk. Egy edzés alkalmával általában 6-6.5 km-es távot teszünk meg, és emelkedőkkel,  lépcsőzéssel és egyéb erősítő gyakorlatokkal bővítjük ki az edzésprogramot. Az edzéseket nem lehet megunni, hiszen mindig más útvonalakon, változatos terepen haladunk. Az edzést nyújtó, levezető gyakorlatokkal zárjuk. 

A csoportos edzések heti 5 alkalommal, fix időpontban, Buda központjához közel, két könnyen megközelíthető, állandó helyszínről indulnak. Biatorbágyon hétfő és péntek esti edzés: találkozó az Iharosi focipálya mögött

Bejelentkezés csak a szerda esti edzésnél illetve a Biatorbágyi helyszínre szükséges! Alkalmanként két vagy akár három csoportban, mindenki  az edzettségi szintjének megfelelő csapattal edzhet.

Szeretném figyelmedbe ajánlani kedvezményes bérlet lehetőségeket:
5+1 alkalmas bérlet 10.000 Ft-ért, amely 30 napig érvényes,
8+2 alkalmas bérlet 16.000 Ft-ért, amely 40 napig érvényes!

Egyszeri részvételi díj: 2.000 Ft/fő/alkalom

Szülinapi ajándék edzés:
minden vendégemnek szeretnék kedveskedni 1 ajándék edzéssel a születésnapja hetében! 

EDZÉSEK RÖVID LEÍRÁSA:

Időtartam: 1,5 illetve 2,5 óra.

A bemelegítést követően kondíció növelő és kitűnő zsírégető hatású gyaloglás a különböző technikák alkalmazásával és gyakorlásával, gyönyörű helyszíneken (János-hegy, Hárs-hegy, Budakeszi Vadaspark stb.). Az edzést levezető, nyújtó gyakorlatokkal és légzéstechnikával zárjuk.

Ajándékkártya:

Ha oktatást vagy bérletet ajándékoznál, névre szóló ajándékkártyát vásárolhatsz. Az árak megegyeznek a fenti árakkal. Vásárlási szándékodat e-mailben jelezd!

Email: info@gyalogolj.hu

 

Részletekért kattints ide!

2.000 Ft/fő/alkalom

10.000 Ft/fő/6 alkalom

16.000 Ft/fő/10 alkalom

*A bérletek a vásárlástól számított 30 / 40 napig érvényesek

Jelentkezés az edzésre

Vélemények

Mit mondanak rólam?

Köszönöm szépen a jelenkezésed.

Sikeresen regisztráltál.

1-2 napon belül küldöm a részleteket.

 

Sajnálom de a mai 2021.12.12-i edzés sajnos elmarad!
A többi időpontban várlak szeretettel!