https://gyalogolj.hu

Nordic walking edzések

Csoportos edzések hetente öt alkalommal - rendszeres nordic walking edzések csodás környezetben, a Budapesten a Budai-hegyekben!

A csoportos edzéseken jó hangulatban, egy igazi közösség tagjaként élheted át a mozgás örömét! A Budai-hegyek gyönyörű, és változatos túrázási környezetet biztosítanak minden évszakban. Mindig más és más útvonalon megyünk!

A másfél órás edzéseket alapos bemelegítéssel kezdjük, majd ezt követően zsírégető és kondicionáló hatású nordic walking technikákat alkalmazva gyaloglunk. Egy edzés alkalmával általában 6-6.5 km-es távot teszünk meg, és emelkedőkkel,  lépcsőzéssel és egyéb erősítő gyakorlatokkal bővítjük ki az edzésprogramot. Az edzéseket nem lehet megunni, hiszen mindig más útvonalakon, változatos terepen haladunk. Az edzést nyújtó, levezető gyakorlatokkal zárjuk. 

A csoportos edzések heti 5 alkalommal, fix időpontban, Buda központjához közel, két könnyen megközelíthető, állandó helyszínről indulnak.

Bejelentkezés csak a szerda esti edzésre szükséges! Alkalmanként egy, vagy két csoportban, mindenki  az edzettségi szintjének megfelelő csapattal edzhet.

Szeretném figyelmedbe ajánlani kedvezményes bérlet lehetőségeket:
5+1 alkalmas bérlet 12.500 Ft-ért, amely 30 napig érvényes,
8+2 alkalmas bérlet 20.000 Ft-ért, amely 40 napig érvényes!

Egyszeri részvételi díj 2024. 08. 01-től: 2.500 Ft/fő/alkalom

Szülinapi ajándék edzés:
minden vendégemnek szeretnék kedveskedni 1 ajándék edzéssel a születésnapja hetében! 

EDZÉSEK RÖVID LEÍRÁSA:

Időtartam: 1,5 illetve hétvégén van lehetőség a 2,5 órást is kipróbálni, a másfél órás mellett.

A bemelegítést követően kondíció növelő és kitűnő zsírégető hatású gyaloglás a különböző technikák alkalmazásával és gyakorlásával, gyönyörű helyszíneken (János-hegy, Hárs-hegy, Budakeszi Vadaspark stb.). Az edzést levezető, nyújtó gyakorlatokkal és légzéstechnikával zárjuk.

Ajándékkártya:

Ha oktatást vagy bérletet ajándékoznál, névre szóló ajándékkártyát vásárolhatsz. Az árak megegyeznek a fenti árakkal. Vásárlási szándékodat e-mailben jelezd!

Email: info@gyalogolj.hu

Részletekért kattints ide!

2.500 Ft/fő/alkalom

12.500 Ft/fő/6 alkalom

20.000 Ft/fő/10 alkalom

*A bérletek a vásárlástól számított 30 / 40 napig érvényesek

Jelentkezés az edzésre

Vélemények

Mit mondanak rólam?

Köszönöm szépen a jelenkezésed.

Sikeresen regisztráltál.

1-2 napon belül küldöm a részleteket.

 

Sajnálom de a mai 2021.12.12-i edzés sajnos elmarad!
A többi időpontban várlak szeretettel!